Over Ons

header foto over ons

Hoe is de MANCAVE-online ontstaan? 

 

 

De kans in de crisis

Het idee van MANCAVE-online ontstond tijdens de corona-crisis. Mijn man en ik werkten samen noodgedwongen thuis en heel eerlijk: dat was niet fijn. We zaten elkaar flink in de weg. Omdat hij steeds moest bellen, kon ik me niet concentreren en dat belemmerde mij flink in mijn werk. Dat moest anders en het kon ook anders: ik heb hem een MANCAVE gegeven. Fijn voor hem en fijn voor mij.

 

Hoog tijd voor een MANCAVE

Ken je dat? Dat je een eigen plek wilt. Een plek waar je helemaal jezelf mag zijn. Waar je alles mag laten liggen zoals het is, zonder dat iemand piept of commandeert. Waar kan je dat? In je eigen MANCAVE. Grootte maakt niet zo veel uit (ook hier niet 😀), maar als die plek er maar is. Met exact die dingen die jij nodig hebt.

 

Een MANCAVE zou zomaar eens de redder van je relatie kunnen zijn

Een MANCAVE is een plek waar jij je terug kunt trekken, alleen of met je vrienden. Waar je jezelf kunt zijn. Met die dingen om je heen die jij wilt. Wil je een tafeltennistafel, een biljart of een voetbalspel? Als het past dan doe je dat toch lekker. Een fijne stoel, een lekker bureau en misschien je eigen biertap? Een megagrote tv. Waarom niet? Het is jouw MANCAVE.

 

De zoektocht

Oké, wij hadden dus de beslissing genomen om een MANCAVE in te richten. Maar dan begint het. We hebben ons een ongeluk gezocht op Google en we hebben bij verschillende bedrijven de spullen bij elkaar moeten sprokkelen. Daar ontstond het idee: dit moet toch veel makkelijker kunnen. Hoe fijn is het als je alles bij 1 bedrijf kunt kopen. Zo zie je ook meteen of bepaalde zaken bij elkaar passen en met een one-stop-shop ben je gewoon in 1x klaar. Bestellen, wachten op de levering, MANCAVE inrichten en genieten maar. Genieten voor hem (zijn eigen plek) en haar (hè, hè, eindelijk rust).

 

Mancave-online

Omdat we de zoektocht naar spullen voor de perfecte MANCAVE voor iedereen makkelijker willen maken besloten we zelf een webshop te starten. Een overzichtelijke en duidelijke website met niet te veel poespas. Dit is ‘m geworden: MANCAVE-online.

Alle producten in de webshop zijn met zorg uitgekozen, zijn van hoge kwaliteit en zijn stuk voor stuk items die een man in zijn MANCAVE wil hebben!

 

Met vrienden icons

Wat vind je zoal in de webshop van Mancave-Online?

 

Meubels

Een MANCAVE zonder meubels is als een café zonder bier (daar komen we zo op terug 😀). Een lekkere stoel of bank en een stevige tafel of bureau zijn een goede start.

 

Bier

Zonder bier(tap) of een spelcomputer is je MANCAVE niet compleet, of wel? 

 

Decoratie 

Het is jouw MANCAVE, dus dat schilderij van die mooie chick mag gewoon aan de muur. Maar wel stijlvol natuurlijk!

 

Speeltafels

Als je er plek voor hebt is dit toch het ultieme geluk. Een speeltafel in je MANCAVE. Rustig een potje biljarten, fanatiek darten of misschien toch een voetbalspel. Jouw MANCAVE wordt de place to be in jouw vriendenkring. Alleen als jij dat wilt natuurlijk.

 

Outdoor en Gifts

En dan is het ineens WK-voetbal. En we doen mee. Dan wil jij natuurlijk ook naar buiten in je mancave. Lekker met de boys ons elftal aanmoedigen en ondertussen lekker barbecueën. Een vuurkorf erbij en misschien ook een voetbaldoel om de belangrijke momenten na te spelen. Het is jouw MANCAVE, jouw feestje, dus gaan met die banaan.

 

Bereikbaarheid

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze MANCAVE-artikelen ontvangen, schroom niet en neem contact met ons op.

Tel: 0031 85 0041 221

Email: info@mancaveonline.nl

Openingstijden: Ma-Vr 09:00-17:00 uur

  

Kwaliteit is Kracht

Spullen voor je MANCAVE haal je niet zomaar in huis. Dat begrijpen wij goed. Daarom staat het bieden van de juiste service en garanties bij ons hoog in het vaandel. Wij weten zeker dat je onze producten zult waarderen. Daarom is jouw tevredenheid 100% gegarandeerd.

Service en garanties

MANCAVE-online is officieel lid van Stichting WebwinkelKeur. Dit keurmerk staat garant voor webwinkels die vertrouwd online aankopen mogelijk maken. Hierdoor kunnen wij garanderen dat je met zekerheid veilig online kunt bestellen op onze website. Om te controleren of wij een actief lidmaatschap hebben kun je deze website bezoeken https://www.webwinkelkeur.nl/ledenlijst/.

 
Verder maken wij gebruik van een veilige Betaalomgeving. We gebruiken gecodeerde SSL-beveiliging om ervoor te zorgen dat jouw gegevens 100% beschermd zijn.
 
Neem dus snel een kijkje op onze website en start met het inrichten van jouw ideale MANCAVE.

 

Waar ben je naar op zoek?

Winkelwagen