Waarom Je Een MANCAVE Wilt

Waarom je een MANCAVE wilt...(5 redenen die zelfs je vrouw snapt)

 

Er zijn veel termen voor: knutselschuur. hobbyhok. mannen ruimte. Maar hoe je je mannenhol ook noemt - die garage, logeerkamer, schuur, werkruimte of andere ruimte die exclusief van jou is en waar je naartoe kunt gaan om gewoon jezelf te zijn - is eigenlijk belangrijker dan jij of je partner zou beseffen. Er zijn verschillende goede redenen waarom mannen een MANCAVE écht nodig hebben en waarom het hen betere echtgenoten en vaders kan maken.

 

Maar waarom dan?

  1. Omdat je ook wel eens met de mannen wilt zijn. Geen geneuzel, geen drama, geen getut. Gewoon bier, bitterballen en slap ouwehoeren. Maar dan wel comfortabel.
  1. Omdat je als man nu eenmaal bepaalde zaken nódig hebt. Van die dingen die je vrouw altijd op wil ruimen en waar ze keer op keer over zeurt. Klaar daarmee. Eigen toko en lekker laten hangen dat dartboard. En ja, de pijltjes liggen gewoon op de grond. Ja, op de grond, waar de hond ze zou kunnen pakken. Die mag namelijk niet in jouw MANCAVE komen.

     

  2. Ook als man wil je tot rust komen. Je werkt hard, zorgt goed voor je gezin en er mag ook tijd zijn voor jezelf. Zie punt 1 of blijf gewoon lekker alleen. VI kijken, een vage voetbalwedstrijd kijken omdat jij gewoon even voetbal wilt kijken of lekker werken aan je nieuwe project. In je MANCAVE kan het.

  1. Je MANCAVE is een rustige plek waar de beste ideeën je toe kunnen vallen en waar je ze ook verder uit kunt denken en ontwikkelen. Lekker! Bouw die webshop, doe die uitvinding, maak dat plan. Verdien je je MANCAVE meteen weer terug.

     

  2. Het is een plek voor mannen, een plek waar je een feestje kunt geven maar ook waar je gewoon jezelf mag zijn. Hè hè, even rust.

 

MANCAVE online

Waar ben je naar op zoek?

Winkelwagen