Darts Cadeautjes

Header darts cadeautjes

Michael van Gerwen pijlen duur? Niet dus, check it out!

 

Als jij dartfanaat bent dan heb je het vast wel eens gezien, dartpijlen van meer dan honderd euro. Al ben je nog zo’n fan en al wil je zelf ook zo goed gooien als jouw helden, het moet wel leuk blijven. En dat kan, je kunt al hele goeie pijlen kopen voor een paar tientjes. Bijvoorbeeld de Michael van Gerwen dartpijlen.

Winmau dartpijlen

Kijk bijvoorbeeld eens naar de Winmau dartpijlen, type Ambition of Xtreme 2. Dan heb je al een cadeautje (voor jezelf of voor iemand anders) voor 10 tot 20 euro. Je krijgt dan een setje dartpijlen van dé markleider in darts (Winmau dus), natuurlijk mooi verpakt in 2 soorten dart-etuis.

De Ambition pijl komt uit de collectie van Michael van Gerwen himself en het zijn heerlijke pijlen met een fijne grip zodat je eenvoudig een strakke worp kunt gooien.

Wil je meer, dat kan. In de iets hogere prijsklasse heb je nog meer keuze uit dartpijlen allemaal van uitstekende kwaliteit. Het verschil zit ‘m dan in het gebruikte materiaal, brass of tungsten. Tungsten is een metaalsoort (wolfraam) die gebruikt wordt voor de wat betere pijlen. Met wolfraam kunnen de barrels (de grip) iets dunner gemaakt worden terwijl het gewicht hetzelfde blijft. Er zijn darters die deze dunnere barrel net iets lekkerder in de hand vinden liggen en nog belangrijker: je kunt net iets makkelijker de pijlen bij elkaar in 1 vak plaatsen.

Bij Winmau darts hoort natuurlijk een goed bord

Naast de pijlen wil je natuurlijk ook het beste dartboard. Veruit het wereldwijd meest verkochte bord is de Winmau Blade 6. Dit dartbord staat bekend om de ultradunne bedrading tussen alle vakken, waardoor de meeste ruimte voor de pijlen overblijft. Naast deze topper leveren we het dartbord uit de collectie van Nederlands topdarter Michael van Gerwen welke zich kenmerkt door de driehoekige bedrading (de meeste recreatieve borden hebben ronde bedrading daar is de kans groter dat je de bedrading raakt) en de kenmerkende groene MvG kleur.

Winmau ‘alles in 1’ de professionele dartset

Wil je in een keer klaar zijn? Kies dan voor de Winmau Professional dartset. Deze set bestaat uit een dartkast. Deze hang je aan die ene muur waar je perfect kunt darten. De kast is afsluitbaar en op de binnenzijde van de deurtjes vind je een scorebord.

Natuurlijk zit er ook een dartboard in deze kast en om de set compleet te maken krijg je er nog 2 setjes dartpijlen, een krijtje, een finishkaartje en een plakbare werplijn voor de juiste gooi afstand bij.

 

Finishing touch, de dartmat en surrounds

Als je geen ruzie met je vrouw wilt, kijk dan ook eens bij de “beschermende” accessoires. Het kan namelijk zomaar gebeuren dat pijlen niet landen op de plek waar je het in gedachten had. Een muur vol gaten of een vloer vol gaten is niet wat je wilt toch?

Om de muur om het dartbord te beschermen zijn er zogenaamde “surrounds”. Een surround is een ring die je om het dartbord schuift en dat geeft je een extra marge van 12 cm om het bord. Als je daar nog naast gooit wordt het echt tijd voor een nieuwe bril!

Voor de vloer ben je het beste af met de Outshot dartmat, dat is een tapijtmat met pvc onderlaag zodat deze niet schuift. En heel handig… de mat is bedrukt met elke finish (uitgooi) van 100 tot 41. De dartmat heeft daarbij een bedrukte werplijn zodat je altijd van de juiste afstand af gooit. Hoef je daar ook geen ruzie meer over te maken J

Zoals je ziet hebben we alles in huis voor topdarters die ook hun portemonnee in de gaten willen houden. Check it out en maak de voor jou perfecte keuze. Druk op bestel en dan zorg ik dat je zo snel mogelijk jouw competitie kunt starten.

BESTEL

Waar ben je naar op zoek?

Winkelwagen