Hoe Richt Je Je MANCAVE In?

Hoe Richt Je Je MANCAVE In?

Het idee om een eigen plek te creëren sluimert al langer, maar nu is de kogel door de kerk. Het gaat er dan echt van komen:

je eigen mancave

Ideeën genoeg, maar te veel om die allemaal binnen de bestaande ruimte (garage, studeerkamer, zolder … whatever) te plaatsen.

Je moet een selectie maken…. Tja, hoe nu verder? Het liefst zou je de hele woonkamer in beslag nemen, maar dat idee houd je maar voor jezelf 😀. Het is niet anders, de ruimte die je hebt dient als uitgangspunt en dan moet je prioriteiten gaan stellen.

Vraag jezelf eens af waar je MANCAVE grofweg aan zou moeten voldoen?

• Welke activiteiten wil ik er gaan doen?
• Wat heb ik aan bestaande inrichting die ik kan gebruiken?
• Wat zou ik aan willen schaffen?
• Gaat dit allemaal passen?

Tijd voor een plattegrond en prakkezeren hoe je de indeling optimaal kan maken. Wat moet er écht in en waar moet ik concessies doen. Best lastig … Je wilt het in 1 keer goed doen. Van vrouwen is bekend dat ze regelmatig schuiven en verandering aanbrengen in de inrichting, maar jij bent een kerel. Dat schuiven en pielen is niet jouw ding. Het moet in 1 keer goed.

Kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Wij helpen je graag. Dus mocht je er niet uitkomen … laat het ons weten. Een afspraak is snel gemaakt.

Graag tot ziens!

Waar ben je naar op zoek?

Winkelwagen