De Perfecte MANCAVE Zitplek

Hoewel decoratie een belangrijk onderdeel is, is geen MANCAVE compleet zonder de juiste meubels. De meeste mannen besteden (te)veel aandacht aan gave gadgets en speeltafels, maar dan vergeten ze vaak een van de belangrijkste onderdelen. Een lekkere bank is een must-have in elke MANCAVE. De MANCAVE is ontworpen om samen te komen met je vrienden in een leuke en ontspannende ruimte. Je zult je nooit zo relaxed voelen op oude niet zittende meubels.

 

Een MANCAVE die is ontworpen om te relaxen met vrienden en een biertje te drinken heeft ander soort meubels nodig dan een die is ontworpen om voetbalwedstrijden te kijken, te kaarten of om te gamen.
Als je eenmaal hebt besloten wat het thema van je MANCAVE is, kun je gemakkelijk plannen welk type meubels je nodig hebt. Veel mannen kopen coole kek uitziende meubels omdat het er alleen maar leuk uitziet om vervolgens te ontdekken dat het totaal niet praktisch en comfortabel is.
De perfecte MANCAVE bank heeft bijvoorbeeld alle functies die je nodig hebt om te ontspannen. De bank heeft genoeg ruimte om al je vrienden plaats te bieden tijdens een voetbalwedstrijd, maar hij is ook zacht genoeg om te loungen als je even helemaal in je eentje wilt zijn.

Belangrijkste aandachtspunten voordat je meubels koopt

Het MANCAVE-meubilair moet praktisch zijn en leuk en liefst ook nog wat met het thema hebben. Bedenk wat voor soort meubels je dan nodig hebt om comfortabel die activiteiten te kunnen uitvoeren. Je MANCAVE mag er dan wel goed uitzien, maar als je er niet lekker relaxed kan zitten….?
Hieronder staan enkele geweldige banken en andere zitmeubels die misschien wel de perfecte oplossing zijn voor jou MANCAVE.

Relax fauteuil

Kies voor een stijlvolle, moderne stoel met stoer metalen design en heerlijk koel leder, absoluut een zitplaats zonder dat je comfort of ruimte hoeft op te offeren.

Fauteuil Marcus leder Cognac

Mini fauteuil

Het ontwerp van deze moderne variant is niet alleen uniek en elegant, maar biedt ook veel comfort dankzij de kwaliteits materialen. Deze stoelen nemen ook veel minder ruimte in beslag dan de meeste andere fauteuils. Bovendien geven ze je toch ook dat relaxte gevoel.

Fauteuil Cliff Leder Met Tricolore Koeienhuid

Sport gamestoel

Als je een MANCAVE wilt maken met een thema dat zich richt op gaming, zou zo’n stoel zeker op je lijstje moeten staan.

Barkrukken

Als je een MANCAVE hebt, dan zijn een paar barkrukken een must-have item. Barkrukken zijn erg populair voor MANCAVES omdat ze veelzijdig zijn, gemakkelijk kunnen worden verplaatst en liefst ook nog comfortabel zijn. Ze nemen ook heel weinig ruimte in beslag in vergelijking met andere soorten stoelen en (de onze) zien er ook nog eens geweldig uit.

Dé bank

Een bank is vaak het middelpunt van een MANCAVE. Je kiest de bank die past bij de uitstraling van jouw MANCAVE, maar natuurlijk is comfort essentieel als het gaat om het maken van de juiste keuze.

In onze collectie vind je bijv. een super comfortabel chesterfield model, de originele zitten natuurlijk voor geen meter, de klassieke uitstraling van zo’n bank is natuurlijk op en top MANCAVE.

Bespaar ruimte met een hoekbank

Een hoekbank is een geweldige manier om de ruimte effectief in te delen.

Als het gaat om de stijl en vorm van je bank, zijn de mogelijkheden eindeloos. Je bent misschien opgegroeid met een standaard recht toe recht aan bank voor de televisie. Moderne banken zijn echter veel veelzijdiger.

Er zijn talloze ontwerpen beschikbaar, elk met hun eigen unieke kenmerken. Denk aan de diverse opstellingen, stoffen, stiksels enz. Zo heb je al gauw van 1 model bank 10-tallen varianten.

Kortom keuze in overvloed. Wij hebben voor jullie al een selectie gemaakt en die bieden wij via deze website aan, heb je vragen over kleuren, stoffen en modellen vraag ons er dan gerust naar.

Er zijn, op aanvraag, namelijk nog vele variaties mogelijk!

Vind je het helemaal lastig om je MANCAVE in te richten kijk dan eens naar onze interieuradvies service, waarbij wij jou op weg helpen naar de ultieme MANCAVE

Waar ben je naar op zoek?

Winkelwagen